Familietræet

Mulberry-eventyret i Aarhus starter tilbage i november i 1997 i Vestergade, da daværende indehaver åbnede en Mulberry forretning med alt fra tasker, interiør, tøj og metervarer – alt sammen fra det britiske brand Mulberry. Allerede dengang var, nuværende indehaver, Dorthe Skou en del af teamet i butikken som salgsassistent på deltid. Dorthe overtager i år 2000 ejerskabet af butikken i Vestergade og har siden da været franchisepartner med Mulberry England.

Som ambassadør for Mulberry i mere end 20 år har Dorthe fortsat sin daglige gang i butikken, og brænder stadigvæk lige så meget for brandet og sine kunder den dag i dag. Den passion har Dorthe inddraget hele sin familie i, og derved er datteren Natasja også blevet en del af Mulberry Aarhus eventyret. Siden 2012 har Natasja været en fast del af butikken – noget som altid har ligget i kortene, idet hun praktisk talt er opvokset mellem taskerne. Den familieære følelse er gennemgående for hele teamet, og dette har altid været kendetegnet for Mulberry butikken i Aarhus. For teamet symboliserer det velkendte morbærtræ ikke blot et logo, men et familietræ.

Vi håber at vores personlige ambitioner og passion skinner igennem, både i butikken og her på vores hjemmeside.

Erfaring og kvalitet hos Mulberry Aarhus

Hos Mulberry Aarhus finder du et generøst, eksklusivt udvalg af tasker og accessories til både dame og herre. Med kvalitet i højsædet, vil du i butikken opleve klassisk, britisk design samt et yderst passioneret og erfarent personale. Fra det øjeblik, du træder ind ad døren hos os i Mulberry, vil vi yde en omfavnende service, således du bliver vejledt og inspireret. Vi bestræber os til enhver tid på, at give dig en særdeles unik oplevelse, når du besøger os her i butikken.

Gennem 20 år har butikken i Vestergade været familieejet, hvilket har givet os mange års erfaring til at kunne yde en professionel og personlig service. Dette afspejles i en bred viden, både hvad angår firmaets historie samt produkterne. Erfaring og kvalitet går derfor hånd i hånd her hos os i Mulberry Aarhus.

Hvad end du har behov for personal appointments, udvidede åbningstider eller leveringer direkte til dig – tilbyder vi skræddersyede løsninger til hver en tid.

Mød team Mulberry Aarhus

Kundeanmeldelser af Mulberry Aarhus
5/5
Altid en fornøjelse at handle hos Mulberry i Aarhus
“Altid en fornøjelse at handle hos Mulberry i Aarhus. Superservice, også selv om man bare vil kikke. Jeg vender altid tilbage, da jeg kun oplever smil og meget venlighed. Og når jeg handler er det dejligt at få så fint pakket ind, en god kop kaffe og lidt chokolade.”
– Charlotte B.
5/5
Perfekt service og fremragende personale
“Kan varmt anbefale Mulberry i Aarhus. Har handlet utrolig mange gange derinde og det er simpelthen den bedste service jeg hidtil har set i en butik – og jeg er blevet ekspederet af ALLE medarbejdere derinde, og har aldrig oplevet andet end god service fra hver enkelt medarbejder!”

– Yasmin S.

5/5
Vidunderlig butik med de fantastiske varer
“Jeg elsker Mulberry Tasker og køber dem ALTID hos Mulberry Aarhus, som er en vidunderlig butik med de fantastiske vare og super services! TUSIND TAK TEAM MULBERRY AARHUS for jeres bedste og meget professionalle råd og for den altid varme atmosfære i butikken.”

– Alexandra K.